אנטיביוטיקה אמוקסיקלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2015 | 23:27 | מאת: Moran

שלום קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה אמוקסיקלב עקב דלקת שיניים חריפה אני נמצאת ביום ה 5 והתחיל לי יובש נוראי בפנים יחד עם פצעים כמו פיצעי בגרות האם אלו תופעות לוואי של האנטיביוטיקה? האם להמשיל בטיפול כרגיל ?

מורן שלום, יכולות להיות תגובות עוריות לטיפול באנטיביוטיקה. אם הן לא חמורות, ניתן להתייעץ עם רופא לגבי המשך הטיפול. במקרה שלך, את מתארת יובש בפנים. האם יש קילוף של עור? פריחה המלווה בקילוף עור, היא אינדיקציה להפסקת טיפול מיידית ופניה לעזרה רפואית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות