שאלה בסיסית לגבי נוזל באמפולה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/04/2015 | 11:41 | מאת: דורון

יש לי נוזל שנקרא סולקודרם - משמש לטיפול ביבלות, פיגמנטים בעור. הנוזל בא באמפולה ובהוראות כתוב דבר שאיני מבין ואשמח לעזרה: With each application should use a solution of new cartridge (because after opening the ampoule solution is unstable and must not be stored). Opening the ampoule should be in touch. Open vial can be mounted in a special recess packaging. מהי הכוונה? האם אני חייב להשתמש בכל הנוזל באמפולה בפעם אחת? האם איני יכול לאחסן אותו?

דורון שלום, הכוונה היא שאין לשמור שאריות של חומר באמפולה, במידה ולא השתמשת בכל תכולת האמפולה. עבור כל אפליקציה של החומר הפעיל, יש להשתמש באמפולה חדשה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות