כאבי ראש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/04/2015 | 22:05 | מאת: דנה

שלום ,לאחרונה אני סובלת ממש ממש מכאבי ראש חזקים ,ועדיין לא ביקרתי אצל רופאה איני יודעת מה לעשות לגבי זה אני שותה מים כדי שזה יעזור ,אבל לא עוזר אשמח אם תעני ו,תייעצי ותמלילי לי משהו תודה רבה

דנה שלום, כאב ראש יכול לנבוע ממס' גורמים. לפעמים הוא גם יכול להיות סימפטום של בעיה רפואית אחרת. בכאב ראש "רגיל", הנובע ממתח ו/או עייפות, ניתן לטפל במשככי כאבים קלים, הנמכרים ללא מרשם רופא. אם מדובר בכאב ראש חד, פתאומי, ובלתי נסבל, יש לפנות לרופא. מכיוון שמדובר בתופעה חדשה עבורך, שחוזרת על עצמה ומדובר בכאב חזק, כדאי לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות