kfar qaseem

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2015 | 10:40 | מאת: asra

ישלי בעיה מאוד רצינית . השער שלי חלש מאוד ויורד כל זמן וקצר מדי ,איך אני יכולה לפטור הבעיה הזאת? אני שמעתי על מוצר מ חול של ויטאמינם לשער. דבר שני איך יש מקומות בגוף מסוימות שצבע העור נראה שחור איך להבהיר אותו . תודה

asra שלום, את מתארת מצב של נשירה ושיער לא בריא. אם אין סיבה רפואית לכך, ניתן להיעזר בכל מיני תוספים. ישנם תוספים המבוססים על ויטמינים ומינרלים ומיועדים ספציפית לבעיות בשיער, וישנם תכשירים המבוססים על סיליקון ועל חומצות אמינו. חשוב להימנע מייבוש שיער בפן ולא רצוי לאסוף את השיער הדוק מדי. לגבי הבהרת העור, ישנם תכשירים להבהרה הנמכרים ללא מרשם, אך אם מדובר בעור כהה, כדאי לפנות לרופא עור, שירשום לך תכשיר הבהרה להכנה במעבדה, ומותאם במיוחד עבורך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות