ארקוקסיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/04/2015 | 07:36 | מאת: טל

שלום רב אני נוטלת ארקוקסיה עקב דלקת בשכמה הימנית. בעקבות נטילת כדורים אילו עליתי במשקל ואני מרגישה נפיחות בפנים ובידיים. שאלותיי הן ? 1. לאחר כמה כדורי ארקוקסיה הדלקת אמורה לעבור ? 2. מדוע צוברים נוזלים בגוף עקב נטילת הארקוקסיה ? תודה רבה

טל שלום, קורס טיפולי בתרופות נוגדות דלקת הוא 7-10 ברוב המקרים, בתלות בחומרת הדלקת. כדורים אנטי-דלקתיים משפיעים על מאזן המלחים בגוף, וכתוצאה מכך עלולה להיווצר בצקת. התייעצי עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול, בעקבות תופעות הלוואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות