ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/04/2015 | 18:41 | מאת: דליה

קיבלתי ציפרלקס להרגעת לחץ האם התרופה טובה לאיזה תופעות לואי יכולות להיות אני לוקחת גם פירה לטיפול בסרטן

דליה שלום, ראשית, אני מצרפת קישור לעלון לצרכן, שבו מפורטות תופעות הלוואי. http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Cipralex_pt_1400578008011.PDF. ציפרלקס היא בין התרופות היותר נמכרות לטיפול בדכאון והפרעות חרדה, ונחשבת יעילה ונסבלת. לגבי הטיפול הנוסף שהזכרת, אנא רשמי את שם התרופה בלועזית. ליאת

21/04/2015 | 05:12 | מאת: דליה

אני לוקחת פמרה כהשלמה לגרורה בראש מסרטן שד ובגלל החרדה מהעניין קיבלתי את הציפרלקס שאני מקווה שיעזור לי, ותודה על התגובה המהירה

דליה שלום, פמארה יכולה לגרום לעיכוב הפירוק של ציפרלקס בגוף. מדובר באינטראקציה קלה, אך כדאי להתחיל טיפול בציפרלקס במינון נמוך, ולעקוב אחרי תופעות לוואי, אם יהיו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות