הנקה ומשכך כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/04/2015 | 18:45 | מאת: שיר

שלום, רציתי לדעת איזה משכך כאביםך מותר לקחת לצינון וכאבי ראש .. אציין שאנע מניקה.

שיר שלום, רצוי ששימוש בתרופות במהלך הנקה ייעשה בהתייעצות עם רופא. תכשירים על בסיס פרצטאמול (אקמול/דקסמול) או איבופרופן (נורופן/אדויל/אדקס) במינונים סטנדרטיים, לרוב מתאימים לשיכוך כאבים. תכשירים תרופתיים להצטננות עלולים להשפיע על חלב אם (מייבשים) ולכן, התייעצי עם רופא לפני כן. ניתן להיעזר בתרסיס מי מלח ובטיפות הומאופתיות לבליעה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות