אקזמה בידיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/04/2015 | 19:30 | מאת: ya

ביד ימין בלבד וכבר זמן רב , השתמשתי בקרמים שונים ליובש זה רק מקל וחוזר מיד. קילוף עור מהאצבעות קדימה ואחורה וביניהן + סדק באצבע אחת + אדמומיות קלה + מגרד באצבעות בעיקר בלילה. איזו משחה מומלצת לטיפול ? טבעדרם/אפלומיצין משהו אחר ? תודה מראש.

שלום, הטיפול הוא לרוב משולב, טיפול ביובש ע"י קרמים לא מבושמים וטיפול אנטי-דלקתי בסטרואידים למריחה. מכיוון שתכשירים סטרואידים דורשים מרשם רופא, תצטרכי להתייעץ עם רופא לגבי התכשיר המתאים עבורך. אפלומיצין הוא תכשיר אנטיביוטי משולב עם סטרואיד וטבעדרם הוא תכשיר אנטי-פטרייתי משולב עם סטרואיד ולרוב אינם מהווים טיפול לאקזמה ללא זיהום משני. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות