עצירות לתינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2015 | 10:41 | מאת: טליה

היי ליאת. הבן שלי בן שלושה חודשיים אוכל נוטרילון ar . סובל מעצירות ממש קשה כבר שלושה ימים יוצא לו ממש גולות קשות והוא צורח. יש משו שאפשא לתת לו??? והאם זה קשור לתמל? יש לציין שלפני שבוע הצואה הייתה ממש רכה .

טליה שלום, לא ציינת מתי התחלתם את הנוטרילון. אם העצירות התחילה בסמוך לשימוש בנוטרילון AR, ייתכן ויש קשר. התייעצי עם רופא לגבי מעבר לתמ"ל אחר (כמו אנפמיל AR). אין כל כך מה לתת לתינוק בגילו ללא התייעצות עם רופא. אפשר לנסות לתת לו לשתות מים בין הארוחות. ליאת

26/04/2015 | 15:36 | מאת: טליה

הוא כבר חודש עם הנוטרילון. הייתה לו צואה ממש רכה ולפני ארבעה ימים הפכה לגולות קשות. מאוד מפחיד אותי שייצא לו שם פצע . האנפמיל היה יותר גרוע.

מנהל פורום תרופות ורוקחות