בדיקת דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2015 | 20:02 | מאת: נוהם

שלום ליאת שאני רוצה להבין משהו אני פונה אליך לאחרונה עסיתי בדיקת דם בשם אימונו-סרו התוצאה שליליב1:160 ana titer וכל השאר תוצאות הבדיקה עצמה שלילי הבדיקה נעסתה עקב דלקת בלבלב שחוזרת על עצמה האם הבדיקה תקינה או שיש הסבר אחר.תודה מראש

נוהם שלום, אם הבנתי נכון בבדיקת אימונו-סרו התקבלו תוצאות שליליות. זה בעצם מצביע על כך שלא זוהו נוגדנים עצמיים, וזה תקין. כדאי כמובן לשוחח על תוצאות הבדיקות עם הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות