תרופות לטיפול בתסמיני ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/04/2015 | 15:41 | מאת: שאול

בן 57, מטופל כבר כשנה בקסטרל 10 מג(לוקח לפני השינה), ומזה חודש גם בפרמיקסון פעמיים ביום. האורולוג רשם לי עתה להוסיף כדור ספזמקס אחד 15 מג, חצי שעה לפני ארוחת הבוקר. מבקש לדעת אם זה שילוב מקובל, ומה הסכנה לתופעות לוואי מהכדור הנוסף? (מהכדורים שלקחתי עד כה אין לי תופעות לוואי) תודה מקרב לב.

שאול שלום, מקובל לשלב מס' טיפולים ממשפחות כימיות שונות במטרה להגיע לתוצאה הרצויה. התרופות אינן מתנגשות. תופעות לוואי פוטנציאליות של ספזמקס הן: יובש בפה, עצירות, כאבי בטן, בחילה. תופעות נדירות יחסית הן טשטוש ראיה, גזים, הפרעות קצב לב, ותופעות של רגישות יתר. תופעות הלוואי ופרטים נוספים ניתן לקרוא בעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Spasmex_15_Pt_1297229921285.pdf ליאת

20/10/2015 | 16:09 | מאת: שעיה אדוארדshay

לוקח תרופות אומניק04 וקבלתי עכשווית ספזמקס 15 ללא הקלה עדין קם כ4 פעמים בלילה. האים יש פתרון נוסף

מנהל פורום תרופות ורוקחות