LUSTRAL 200 mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2015 | 19:30 | מאת: יעקב

שלום רב, קיבלתי מהפסיכיאטר שלי את התרופה LUSTRAL ואני אמור להגיע למינון מקסימלי של 200 מ"ג ליום. עד אז אני עולה בקצב של 25 מ"ג מידי כמה ימים לפי הוראות הרופא. בסוף שאני יגיע למינון של 200 מ"ג אני אמור לקחת 2 טבליות של 50 בבוקר ו-2 טבליות בצהריים = 200 מ"ג. שאלתי היא האם אני יכול לקחת את כל ה-200 מג במנה אחת בבוקר\צהריים? האם חייב לקחת את התרופה ב-2 מנות כפי שאמר הרופא או שאפשר לקחת את כל ה-200 במכה אחת? כמובן שאחרי ארוחה. תודה מראש

יעקב שלום, בעיקרון ניתן ומקובל לקחת את כל המנה בבת אחת, אלא אם כן הרופא מתעקש על נטילה פעמיים ביום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות