שילוב תרופות בגיל 80

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2015 | 20:39 | מאת: אני

שלום רב, שאלתי היא לגבי אבי: בן 80, בריא, (נוטל מיקרופרין 100). מזה שנים, לפי הוראות רופא, נוטל מגה גלופלקס ואופטיסייף . האם ניתן לקחת את שני התוספים ביחד באותה ארוחה? שאלה נוספת: האורתופד שרשם את המגה גלופלקס אמר לרכוש ללא MSN. האם תוכלו להסביר מה יכולה להיות הסיבה ?( קשה להשיג) תודה רבה מראש, אני

שלום, ניתן לקחת את התוספים ביחד. איני בטוחה מדוע האורתופד ביקש להשתמש במגה גלופלקס ללא MSM. ייתכן וזה בגלל של-MSM יש אפקט מדלל דם קל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות