שיעול טורדני וסירן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2015 | 22:04 | מאת: ג'ני

בשנים האחרונות אחרי כל פעם שאני חולה(צינון/שפעת), יש לי שיעול בהתקפים שנמשך חודש. הרופא משפחה לא מצליח להביא לי משהו שבאמת עוזר. הדבר היחיד שעזר לי היה סירן אבל הפסיקו למכור סירן בשקיות ועכשיו מוכרים רק בטבליות תוססות. הבעיה היא שכואב לי לבלוע מים מוגזים ולכן אני לא יכולה להישתמש בטבליות תוססות. יש אולי תרופה דומה שלא באה בטבליות תוססות?

ג'ני שלום, סירן היא תרופה שמסייעת בפינוי לליחה ע"י הפיכה לפחות צמיגה. תרופה מאותה משפחה שפועלת דומה (חומר פעיל שונה) היא מוקוליט, שמגיעה בצורת כמוסות, לכסניות, סירופ או טיפות (מיועדות לילדים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות