רספרדאל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/05/2015 | 22:08 | מאת: גל

שלום רב אני נוטלת רספרדאל חודש ימים. ואני שמה לב שהתאבון שלי ממש "נפתח". ואפילו עליתי במשקל .הבטן החלה לתפוח.[אני ממש לא בהריון]. מה לעשות? איזו תרופה יכולה לשמש כהחליף? תודה

גל שלום, ריספרדל יכולה לגרום לעלייה במשקל. אם לא מדובר בעליה משמעותית, והכדור משפר את המצב שלשמו נלקח, ניתן לנסות לשלב קצת ספורט והפחתה בצריכת הקלוריות. אם המשקל מאוד מפריע לך, יש להתייעץ עם הרופא המטפל שמכיר את ההיסטוריה הרפואית ואת האבחנות שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות