כדורי ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/06/2015 | 21:41 | מאת: עופרה

היי, מהודעה קודמת עבור כדורי ברזל, שכחתי למיין שעקב האינפקשן בכליות, אושפזתי במצב של סכנת חיים, והוזרק חי אנטיביוטיקה דרך הוריד במשך כשבוע בנוסף לאנטיביוטיקה בכדורים

עופרה שלום, בעלון רשום שאין להשתמש ללא התייעצות עם רופא, אם סבלת או הינך סובלת מבעיות כליה. ולכן, עליך להתייעץ בנושא עם הרופא המטפל שלך. בעיקרון, אם הזיהום בכליה לא גרם לפגיעה בתפקוד הכלייתי, סביר להניח שהרופא יאשר שימוש, אך כמובן, זה נתון רק לשיקול דעתו. ליאת

29/06/2015 | 22:56 | מאת: עופרה

תודה על תשובתך

מנהל פורום תרופות ורוקחות