ניקוי קיבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/07/2015 | 08:17 | מאת: אני

לאחרונב סובלת מאי סדירות של היציאות בעקבות חופשה שבעקבותיה השתנו סדרי ארוחותי והמזונות שאכלתי..כאבי בטן רעשים.גזים שמציקים ..הייתי מעוניינת לדעת אם יש פיתרון לשתיפת הקיבה בחומר שניתן לרכוש בבית המרקחת ללא מרשם אשמח לעצתכם . אני

שלום, תוכלי לנסות לשפר את פעילות מערכת העיכול ע"י נטילת פרוביוטיקה. ניתן לשלב גם תכשיר של אנזימי עיכול (וקיים גם תכשיר משולב של פרוביוטיקה עם אנזימי עיכול בכמוסה אחת). מבחינה תרופתית, תכשירים המבוססים על סימתיקון סופחים גזים ומקלים על סימפטומים של הצטברות גזים במערכת העיכול. אין תכשיר לריקון מעיים ללא מרשם רופא, אך ניתן לרכוש תכשירים משלשלים טבעיים או פתילות/חוקנים תרופתיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות