צמיחת שיניים לתינוק בן חודשיים ו3 שבועות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/07/2015 | 08:58 | מאת: מורן

הי ליאת, לבני בן החודשיים ו3 שבועות החלו לצמוח שיניים. 1)מה ניתן לתת לו בגיל הזה על מנת להקל על הכאב או חוסר הנוחות? וכמובן האם ניתן לשלב את התרופה עם סימיקול וויטמין די שהוא מקבל כל יום? 2)אילו דברים יכולים לסייע חוץ מתכשירים רפואיים? אודה על תשובתך, מורן

מורן שלום, אם את בטוחה שמדובר בשיניים (שיניים בוקעות בדרך-כלל בגיל מאוחר יותר, אך כמובן שיש תמיד יוצאים מן הכלל), תוכלי להיעזר בג'ל טבעי כדוג' ג'נג'יג'ל בייבי למריחה מקומית על החניכיים. במצבי חוסר שקט ניכר, ניתן להקל ע"י מתן נובימול/אקמולי במנה מותאמת למשקלו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות