הקסאקפרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/07/2015 | 07:50 | מאת: דן

בהמשך לשאלה קודמת שנענתה על שימוש באמפולות הללו לעצירת דימום לאחר עקירת שיניים - שאלה נוספת בהקשר לאמפולות הקסאקפרון- האם גם בפציעה או חתך רגיל כמו בגילוח וכדומה ניתן לשים גזה ספוגה בנוזל האמפולה על מקום החתך/הפציעה כדי לעצור הדימום - לאדם שלוקח מדללי דם. ( במקרה זה אלקויס). תודה

דן שלום, השימוש באמפולות הקסאקפרון באופן חיצוני נעשה לרוב במצבים של טיפולי שיניים שלהם פוטנציאל גבוה לגרום לדימום. התרופה לא משמשת לחתכים קלים, ובכל מקרה מדובר בתרופת מרשם והשימוש בה ייעשה בהוראת רופא בלבד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות