דחוף - יעוץ תרופתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/07/2015 | 16:31 | מאת: בטי

שלום, אני טסה מחר בבוקר לסרי לנקה וברשותי מרשם לאנטיביוטיקה כללית שמה יקרה משהו... ציפרודקס Ciprodex 500MG אתמול גיליתי שאני בהיריון והבנתי שאסור להשתמש בתרופה. האם זה נכון? בנוסף גם Spasmalgin 30TAB האם יכול להזיק? תודה!! זה ממש דחוף כי בבוקר אני נוסעת...

בטי שלום, לא מומלץ להשתמש בציפרודקס בהריון, אלא בזיהומים שמסכנים את בריאותך באופן משמעותי. כדאי לקבל אנטיביוטיקה בטוחה יותר ממשפחת הפניצילין לבעיות שגרתיות ולקבל הנחיה ברורה מהרופא באילו מקרים כן להשתמש בציפרודקס. לגבי ספסמלגין, שנותנת הקלה סימפטומטית בהפרעות במערכת העיכול, ההנחיה היא להשתמש רק אם יש אישור מרופא, ולכן התייעצי בנושא עם הרופא המטפל שלך. נסיעה טובה, ובשעה טובה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות