דנסיטי אמורפיקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/07/2015 | 09:35 | מאת: נעמה

שלום תוסף סידן בשם:דנסיטי אמורפיקל האם יש ניסיון עם התוסף מבחינת הספיגה האם נחשב למוצלח מבין התוספים האם יש לתוסף תופעות לואי?ברשימת המרכיבים מופיע מגנזיום,האם המגנזיום באמורפיקל הוא בעל משמעות ?כי לי יש רגישות למגנזיום אשמח לקבל מענה בתודה נעמה

נעמה שלום, אני לא מכירה את המוצר. אני יכולה להפנות אותך לדף אינטרנט של החברה שבו יש גם מענה לשאלות: http://www.density-calcium.co.il/%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%93%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%99 ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות