דחוף ! מיואשת! פוחדת !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/07/2015 | 01:18 | מאת: רויטלי

לליאת שלום רב ולילה טוב! אמי סובלת מפצעים קטנים לבנים כמו שלפוחיות בפה בשפתיים התחתונות הקדמיות בתוך הפה. היא טוענת בנוסף ששורף לה הלשון והפה ויש לה קצת חתכים בלשון מה לעשות? בבקשה עזרי לי... תודה ושבת שלום

רויטל שלום, ייתכן ואמך סובלת מזיהום ויראלי בפה. אם היא החלה לאחרונה טיפול תרופתי חדש, אנא צייני זאת, ייתכן וזה קשור. אם מדובר אכן בזיהום ויראלי (רק רופא יכול לאבחן), כדאי לפנות לרופא. ביום-יומיים הראשונים של הסימפטומים ניתן לתת טיפול, בהמשך זה כבר לא יעיל. אפשר להרגיע את הכאב ע"י ג'ל או ספריי שמיועדים לפצעים בפה (אפטגון, ג'נג'יג'ל, ועוד). ארטיקים וקוביות קרח יכולים גם להרגיע מעט את הכאב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות