כדורי אקקולומין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/07/2015 | 06:17 | מאת: אנונימית 1

מדוע בכדורי אקקולומין אין עלון מידע בעברית של תופעות לווי וכ"ו

שלום, בתרופות המשווקות בארץ וגם באיקקלומין יש עלון לצרכן כנדרש בחוק, באנגלית, ערבית ועברית. לפני מס' חודשים כשהיה חוסר באיקקלומין, יובא באישור מיוחד מוצר מקביל מחו"ל ולמוצר זה לא היה עלון בעברית. לשימושך, מצורף קישור לעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Ikaclomin_pt_1327838050201.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות