ביצוע היסטרוסקופיה לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

28/04/2013 | 09:56 | מאת: קרן

שלום רב, בת 34.5 לאחר הפלה טבעית מלפני כחודש וחצי, עדיין יש דימומים בלתי סדירים, ולאחר המחזור האחרון(9/4) ראו באולטרסאונד כי יש עדיין שארית קטנה בספק אם יש עוד זרימת דם. הרופא הפנה אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית, אני רוצה לבצע זאת בהקדם מכיוון שהדימום הארוך וההמתנה הזו רק מתישים אותי, קבעתי תור למחר אך אני לא בטוחה אם אני כבר אחרי הביוץ, כמו כן יש לי עדיין דימומים. האם ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית/ניתוחית לאחר ביוץ? והאם ניתן לבצע זאת בזמן דימום (מועט אך פעיל). תודה רבה, קרן

קרן שלום, אפשרי באינדיקציה של שארית לבצע גם לאחר ביוץ וגם כאשר יש דמם קל. אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית