היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

07/05/2013 | 16:16 | מאת: יעל

לפני כ- 3 שנים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שליה. כשנה מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה. קיבלתי הפניה לצילןם רחם ולהיסטרוסקופיה אבחנתית. האם יש עדיפות להתחיל עם בדיקה מסויימת? האם ניתן לבצע את שתי הבדיקות באותו השבוע או לחכות מחזור אחד? תודה

יעל שלום, אין מניעה לבצע את שתי הבדיקות באותו החודש אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית