דימום מתמשך לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

12/05/2013 | 11:50 | מאת: גלי

ד"ר שלום, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני 8 ימים (תוצאה תקינה), נאמר לי ע"י הרופאה שרירית הרחם נפגעה קלות ויתכן דימום עד שבוע. ביומיים הראשונים לא היה לי דימום אך מהיום השלישי החל דימום קל מאוד שהולך ומתגבר, ביצעתי את הבדיקה ביום 17 למחזור אז אין סבירות לוסת. (בימים הראשונים הרגשתי עיפות מרובה וצימאון לא מוסבר, אולי במקרה? ) שאלתי היא האם זה תקין ? (אין לי כאבים חריגים)

שלום לך, יתכן אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית כתוצאה מ"שריטת" רירית הרחם שיהיה דימום למספר ימים ולעיתים אף עד הוסת שאחרי, אין בכך להצביע על בעייה, יש לעקוב ובמידה ומחמירות התלונות או מתווספים כאבים, חום או הפרשה חריגה לפנות לבדיקה אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית