הסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/05/2013 | 11:24 | מאת: קרני

אני צריכה לעבור הסטרוסקופיה . ואני ביום ה13 של המחזור ולא מקיימת יחסי מין .מתי אפשר לעבור את הבדיקה באיזה יום של המחזור ? האם אפשר לעבור עם טיפול הורמונלי לIVF

שלום לך, מומלץ לעבור הבדיקה לפני היום ה-14, אך אם אין מידע על רירית מעובה ניתן גם בהמשך החודש לבצע הבדיקה עד יום 21 אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית