הסיטרוסקופיה - בדיקה או ניתוח?

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

19/05/2013 | 15:18 | מאת: אני

שלום, הנני מבוטחת בהראל ומעונינת להגיע אליך להיסטרוסקופיה אבחנתית. כדי לקלבאת השתתפות הביטווח אני נדרשת לענות על השאלה האם זה נקרא "ניתוח" או "בדיקה". לדבריהם הרופא אמור לענות על השאלה הזו, אך אסור לי ללכת ללא תאום אם זה נקרא מבחינה ביטוחית "ניתוח". התוכל לענות לי על השאלה הזו? :-) תודה

22/05/2013 | 19:35 | מאת: נירית

הי , אני ביצעתי לפני כשבוע את הבדיקה אצל דר שלומי כהן עם ביטוח של הראל- הם מגדירים אותה כניתוח

שלום רב, מדובר בבדיקה במרפאה, אינני יודע מה הגדרת הביטוח לנושא, שאלה זו יש להפנות לסוכן הביטוח. בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית