הוצאת התקן ע"י הסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

28/05/2013 | 19:34 | מאת: רחלי

באולטרסאונד ראו שההתקן לא במקום. רופאת נשים לא מצליחה להוציא אותו והפנתה אותי להסטרוסקופיה. התור הכי קרוב כרגע (הפנתה אותי לרופאה מסוימת) הוא בעוד חודש. האם זה לא תהליך שצריך להתבצע בבית חולים ? האם יש אפשרות להמליץ על רופא מסוים - גם פרטי ?

רחלי שלום, אפשרי להוציא ההתקן בהיסטרוסקופיה מרפאתית ללא כניסה לחדר ניתוח וללא הרדמה בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית