היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

07/06/2013 | 21:10 | מאת: א.

שלום, ב-10.6 מתוכננת לי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת פוליפים (הניתוח יוצא ביום ה-16 למחזור). 1. האם תהיה בעיה להתחיל בפרוטוקול ארוך ב-15.6 ולעבור שאיבה לאחר מכן? 2. מה ההנחיות לאחר ביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת פוליפים? האם צריך ליטול גלולות או תרופות כלשהן? 3. האם הניתוח עשוי להשפיע על הרירית באופן כלשהו או לגרום לה נזק (כגון, שהיא תהיה דקה יותר)? תודה-רבה.

שלום לך, ראשית בהצלחה בניתוח, ואני מקווה שתהרי במהרה. לגבי פרוטוקול הטיפול יש להוועץ עם רופאי ה-IVF אין צורך בלקיחת תרופות לאחר הניתוח, והוא אינו אמור לפגוע ברירית או בסיכויים להרות, אלא אמור למטב מצב חלל הרחם ולהכינו לקליטת הריון בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית