מועד ניתוח לאיסטרוקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

09/06/2013 | 23:18 | מאת: פזית

לאחר הפלה באמצעות ציטוטק , נמצאו שאריות באיסטרוקופיה אבחנתית והופנתי לניתוחית , קבעו לי תור ללא התייחסות למועד קבלת המחזור ( צפוי ביום השני למחזור ), הבנתי שעדיף בסיום הדימום ולפני יום ה 14

פזית שלום, אם יגיע דימום וסתי יהי צורך לדחות הפעולה, אך קרוב לוודאי שיהיה עיכוב עקב השארית ההריונית ולכן במקרה כשלך יש להוציא השארית ברגע שנמצא ולא להמתין לוסת בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית