נסיון כניסה להיריון בחודש שבו מבוצעת היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

12/06/2013 | 10:02 | מאת: יעל

עשו לי היסטרוסקופיה אבחנתית וזיהו הידבקות קטנה, כנראה כתוצאה מגרידה שהיתה לי לפני כשנה. אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית, אבל אני מאוד מעדיפה שלא להפסיד חודש בנסיונותי להרות. שאלתי: האם יש מניעה מלנסות להיכנס להריון בחודש בו אני עושה את הניתוח, בהנחה כמובן שאתאם את הניתוח ללפני הביוץ של אותו החודש. תודה רבה, יעל

יעל שלום, השאלה מה קורה בניתוח, על כך יש לדבר עם המנתח אם ההידבקות קטנה לא נראה לי שצריכה להיות בעייה לנסות להרות באותו החודש. בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית