חשד לקריש דם אחרי לידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/06/2013 | 15:09 | מאת: רועי

שלום אישתי חמישה שבועות לאחר לידה (שלישית) בשל היסטוריה של שאריות שלייה ביצעה אולטרסאונד שבו הרופא גילה "משהו קטן שנראה כמו קריש דם" והופננו להסטרוסקופיה נכון להיום אין ממש דימומים אלי מדי פעם כתמים אדומים. 1.מה משמעות קריש דם והאם נורמלי שהוא ימצא בשלב זה אחרי ליד ? 2.האם במהלך ההסטרוסקופיה האבחנתית אכן זה יהיה הממצא האם ניתן להסירו או מראש להחליט על הרדמה וללכת מראש על היסטרוסקופיה טיפולית ? תודה רבה

רועי שלום, בדיוק בשביל מנוע הרדמה כללית והרחבת הצוואר להוצאת השארית מבצעים קודם לכן היסטרוסוקפיה אבחנתית בכדי להגיע לאבחנה לעיתים אם השארית קטנה ונקודת חיבורה לדופן הרחם לא גדולה ניתן לנתקה ואף אולי להוציאה במעמד ההיסטרוסרופיה האבחנתית. אשמח לסייע לכם, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית