מחזור לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

15/06/2013 | 12:54 | מאת: מורן32

שלום, לפני כ3 וחצי שבועות ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר הפלה - להסרת שאריות מההריון, ביום הניתוח הייתי ביום השישי למחזור, כיום הייתי כבר אמורה לקבל, (המחזור שלי מגיע בדיוק באותו זמן כל חודש ,) אך עדיין לא קיבלתי, האם לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית המחזור יכול לאחר? וכמה זמן איחור לאחר הניתוח נחשב לסביר?? אודה לתשובתך..

מורן שלום, לאחר היסטטרוסקופיה להרחקת שאריות הוסת עושיה להתעכב עד כשבועיים בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית