לאחר הפלה והיסטרוסקופיה ניתוחית+אבחנתית-שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

20/06/2013 | 17:10 | מאת: מיטל

ד"ר שלום, אני בת25 בריאה בד"כ לאחר הפלה בשבוע 19 בעקבות מות העובר ,עברתי גרידה ולאחריה מצאו לי שארית ברחם ועברתי היסטרוסקופיה ניתוחית,יומיים לאחר הפעולה הרגשתי רגשות של שרפות באזור האגן והבטן ,ניגשתי לבה"ח בבדיקה גיניקולוגית ודם אין זיהום /דלקת. כיום אני כחודש וחצי אחרי הפעולה עדיין עם אותם תחושות של שרפות ,חשוב לי לציין שעשיתי גם היסטרוסקופיה אבחנתית כחודש לאחר הפעולה כדי לראות שהכל בסדר ואין הידבקיות הבדיקה יצא תקינה ,במקביל הרופא נתן לי טיפול באוגמנטין ודוקסלין ל-10 ימים למרות שהבדיקות יצאו בסדר כדי למנוע דלקות/זיהומים באגן. שאלתי היא האם יכול להיות שלמרות שהבדיקות יצאו בסדר עדין יש לי דלקת באגן?למרות הטיפול שקיבלתי ולמרות שבבדיקות דם הכל בסדר... במידה ולא ממה יכול להיות תחושת השרפות הללו שאני מרגישה ומה יכול לעזור לי במצבי? עשיתי גם צילום באגן והצילום יצא תקין.מה לדעתך יש לי?האם התופעות הללו מוכרות לך?יש איזשהי בדיקה נוספת שאתה ממליץ לי לעשות?אשמח לתשובתך ,מיטל

מיטל שלום, צחושה של צריבה היא תגובה מקומי, יתכן ויש פטריה שיש לטפל בה, או תגובה אלרגית, כדאי לגשת לבדיקה ואיבחון אצל רופא הנשים המטפל. בהצלחה, ד"ר כהן

23/06/2013 | 11:31 | מאת: מיטל

ד"ר תודה רבה על תשובתך המהירה .. הרופא המטפל שלך אותי לבדיקת סי.טי בטן+אגן האם הבדיקה יכולה להזיק לי לפוריות ?מכיוון שאני ובעלי רוצים להיכנס להריון בחודשים הקרובים... אשמח לתשובתך בבקשה, מיטל

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית