טיפולים כימותרפים

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

05/07/2013 | 06:10 | מאת: שאולה

לדר שלומי שלום רב! אני מטופלת בתל השומר אני בת 61 לפני חודש עברתי ניתוח להוצאת רחם שחלות חצוצרות ולימפות עקב סרטן הרחם קרציניומה אתמול הייתי בביקור.ונאמר לי שלפי הבדיקה הפתלוגית הגידול היה ברחם והכל נקי גם השחלות גם הלימפות שום דבר לא נגוע בהמלצה של הבדיקה הפתלוגית הומלץ א ) המשך מעקב ב) טיפולים כימותרפים ג) כימותרפיה והקרנות השאלה שלי אם הכל נקי למה לעשות את הטיפולים האם אי אפשר להתחיל מהקל ולהיות רק במעקב נאמר לי שלפי מחקרים אם אני אעשה את הטיפולים הסיכוי להרפא הוא 90 אחוז ואם לא אעשה הסיכוי הוא 50 אחוז שזה יחזור אני דיי מבולבלת אם הכל נקי איפה בדיוק יעשו לי את הטיפולים? חייבת לציין שיש לי שלל של בעיות כמו בעיות מפרקים שאני חייבת לעבור (החלפת ברכיים) וגידול בכליה שחייבת כריתה אני רוצה לציין שיש לכם צוות נהדר אני מטופלת על ידיי דר הוגן המקסימה נאמר לי שביום שלישי יהיה דיון בקשר להמשך הטיפול שלי אשמח מאוד לתשובה בברכה שאולה

שאולה שלום, אכן את מטופלת ע"י צוות מקצועי ונהדר ואני מציע בפגישה הקרובה להעלות את כל הנושאים מהם את מוטרדת, אני בטוח שתקבלי תשובות לכל שאלותיך, בברכת בריאות שלמה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית