היסטריוסקופיה ניתוחית - גיל המעבר

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/07/2013 | 08:13 | מאת: רבקה

בת 58 לאחר כשנתיים ללא מחזור הופיע דימום של כשבוע. בבדיקת אולטרסאונד הגניקולוג חושד בממצא באזור הפונדוס. הופניתי להיסטריוסקופיה ניתוחית. האם מחוייב? האם דחוף? מה הנזקים העלוליםלהיגרם מניתוח כזה? אני לפני ארוע משפחתי בעוד כ- 3 חודשים - האם עדיף לדחות לאחריו? תודה

שלום רב, מאחר והופיע דימום עליך לעבור פעולה לדיגום הממצא החשוד בכדי לשלול ממאירות. ניתן לבצע הפעולה במרפאה ללא כניסה לחדר הניתוח וללא צורך בהרדמה לא הייתי מחכה 3 חודשים, אחרי פעולה שכזאת במרפאה את חוזרת מיידית לכל פעילות ללא צורך בתקופת התאוששות בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית