אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/08/2013 | 12:42 | מאת: שני

שלום ד"ר שלומי אני נמצאת לאחר חודש מיום הסרת מחיצה 50% עבה אתמול קיבלתי ווסת ועימה כאבים מאוד חזקים אשר לא חוויתי בשום מחזור ויחד עם זאת דימום מאוד מאוד כבד שמעולם לא היה לי האם זה שייך לניתוח? האם הכאבים מעידים שהפצע לא החלים?

שני שלום, וסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית עשויה בהחלט להיות כבדה וארוכה יותר מהרגיל, אם הדימום כבד מדי קרי ניגר דרך הפד או הטמפון והכאב חריג יש לגשת לבדיקה בדחיפות אצל הרופא המנתח.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית