היסטרוסקופיה ניתוחית וכיסה להריון

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

08/08/2013 | 16:23 | מאת: רינת

שלום, בת 30, בריאה בד"כ.ב26/6 ביצעתי הפסקת הריון עם מפיג'ין ולאחר יומיים ציטוטק מאחר שהעובר בשבוע השמיני היה בגודל של שבוע שישי. לצערי, גם לאחר מתן 2 מנות נוספות של ציטוטק וקבלת ווסת, נתגלו שאריות הריון באולטראסאונד. לכן, עברתי אתמול, 7/8/13 היסטרוסקופיה וגרידה. בדו"ח הניתוח כתוב: "בוצעה שאיבה של הממצא כרזידואה עד לפה החיצון ושליפתו בקראוזה. ביקורת היסטרוסקופית בסיום הפעולה- הרזידואה הוצאה בשלמותה". שאלתי היא מתי ניתן להכנס שוב להריון? האם עלי להמתין לסיום לקיחת הגלולות ואז לקבל מחזור? האם ניתן להכנס להריון כבר מייד בימים הקרובים? (קראתי שלאחר פעולה כזו שכיחות גבוהה לכניסה להריון אולם מצד שני במדריך שמצורף לגלולות מצוין כי אם ננסים להריון יש להפסיק נטילת הגלולות מייד... מדוע? הגלולות מסכנות את העובר???) תודה רבה

רינת שלום , חודש אחרי היסטרוסקופיה להרחקת שארית ובקורת רואפ נשים תקינה מאפשרים לך לנסות להתחיל ניסיונות להרות בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית