פוליפ שצריך הסרה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

26/09/2013 | 21:41 | מאת: לורה

בusגילו לי פוליפ בגודל 22 ממ . בצד השמאלי .אני בת 48.שאלתי 1אם אפשר לעשות הוצאת הפוליפ ללא הרדמה כללית. 2 כמה זמן התאוששות המומלצת....מתי אפשר לחזור לעבודה.3 מה ההוראות לאחר הניתוח.4אם מבצעים usשוב לפני הניתוח לראות שאין עוד ממצאים 5אם פוליפ גורם להגברת כאבים בזמן מחזור ואפילו באופן כלל.תודה רבה מחכה לתשובתכם

לורה שלום, הפוליפ לפי האולטרסאונד בגבול הניתן להוצאה במרפאה, יש לבדוק תוך כדי היסטרוסקופיה ולוודא האם ניתןלבצע במרפאה או בחדר הניתוח. ב-2 המקרים ההתאוששות מהירה והחזרה לשגרה במקרה של ניתוח במרפאה -מיידית, ואם בחדר ניתוח בתוך יום -יומיים. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית