היסטרוסקופיה לפני הזרעה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

31/10/2013 | 20:21 | מאת: מילי

שלום, ביצעתי היום צילום רחם בו נמצא פגם מילוי כהידבקות בקרן שמאל. כל היתר תקין. הרופאה שלחה אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית -האם אפשר 3 ימים לאחר צילום רחם לבצע היסטרוסקופיה? -האם אפשר לבצע בדיקה זו ביום 13 למחזור, כאשר יום או יומיים לאחר מכן מתוכננת הזרעה? או שעדיף לוותר החודש על הזרעה? -

מילי שלום, אין בעיה לבצע ההיסטרוסקופיה 3 ימים אחרי צילום הרחם, הזרעה כתלות בממצאים בהיסטרוסקופיה, יתכן ותקבלי המלצה להמשיך לניתוח בעיקבות ההיסטרוסקופיה האבחנתית. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית