בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/11/2013 | 08:02 | מאת: מיכל

שבוע טוב, בהמשך לשאלתי הייתי רוצה לדעת האם אפשר להוציא את המיומות מהרחם מהנרתיק? לא משנה לי באיזה שיטה, תודה רבה

יתכן שכן, לשם כך עליך להגיע לבדיקה וייעוץ אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית