היסטרוסקופיה האם אשר לחכות?

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

23/04/2023 | 17:46 | מאת: אישה11

שלום ד"ר בת 36- יש לי היסטרוקופיה עם ביופסיה אחרי בדיקת גניקולוג נצפה רחם תקין, רירית סדירה וממצא 1.6*2.4 ס"מ היכול להתאים לפוליפ אנדומטריאלי ללא נוזל חופשי באגן. נשלחתי עקב דימום יתר במחזור אבל מחזור אחרון היה בסדר. שאלתי היא, אני מתכננת חופשה לחו"ל ביוני ותוהה אם אפשר לדחות את ההיסטרוסקופיה לאחרי החזרה מחו"ל או שזה משהו דחוף שצריך לעשות? אני פשוט פוחדת ורדה שיקרה משהו בהיסטרוסקופיה. תודה

23/04/2023 | 18:07 | מאת: אישה11

כלומר, האם יש חשש לסרטן עם ממצאים אלו והאם לחכות עד לאוגוסט יכול להיות מסוכן. תודה!

ההיסטרוסקופיה הניתוחית פעולה פשוטה ובטוחה. ניתן לאחר 3 ימים לטוס לחו"ל

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית