היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

05/06/2023 | 18:12 | מאת: דליה

שלום דוקטור, שאלות לגבי היסטרוסקופיה ניתוחית - 1. האם היסטרוסקופיה ניתוחית מתבצעת רק בהרדמה מלאה? על פי מה נקבעת סוג ההרדמה? 2. האם הניתוח מלווה באשפוז? 3. האם יש הנחיות לפני הניתוח? כגון צום וכו'? 4. האם לאחר הניתוח צריך לעבור שוב בדיקת אולטרסאונד לביקורת הרחם? או בדיקה כלשהי? תודה רבה!

1. האם היסטרוסקופיה ניתוחית מתבצעת רק בהרדמה מלאה? לא, ניתן לבצעה בהרדמה מקומית או ללא הרדמה כלל תלוי באינדיקציה על פי מה נקבעת סוג ההרדמה? לפי רגישות האישה לכאב , וסוג הפתולוגיה 2. האם הניתוח מלווה באשפוז? לא 3. האם יש הנחיות לפני הניתוח? כגון צום וכו'?יש צורך בצום ובדיקות רוטינה לפני 4. האם לאחר הניתוח צריך לעבור שוב בדיקת אולטרסאונד לביקורת הרחם? תלוי באינדיקציה אם הייתה שארית נעוצה לדוגמה יש הגיון במעקב או בדיקה כלשהי?

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית