היסטרוסקופיה אבחנתית- רירית דקה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

06/06/2023 | 07:39 | מאת: פרוג 18

שלום אני בת 37, עם מס' ילדים מנסה להכנס להריון כשנה- במעקב זקיקים הרירית הגיעה ל6.8 מ"מ והרופא המליץ על היסטרוסקופיה. האם זו בדיקה הכרחית לבעיה? האם יש דרכים לטפל ברירית דקה ע"י היסטרוסקופיה?

06/06/2023 | 07:53 | מאת: פרוג 18

ובעיקר האם הרירית הדקה יחסית יכולה להיות מקרה נקודתי לחודש ? לא היו לי לפני לידות או הפלות וכו וזה גם כנראה לא מולד (לאור ההריונות הקודמים שהגיעו בקלות) יש איך לטפל בבעיה? תודה רבה

06/06/2023 | 12:14 | מאת: פרוג 18

שאלה אחרונה לא קיבלתי הנחיות מהרופא, מתי מומלץ לבצע את הבדיקה? האם יש בעיה לבצע אותה בין הביוץ עכשיו לווסת הבאה? (אמר שיש סיכוי אפשרי להריון עם רירית של כמעט 7) האם יכול לפגוע בסיכוי?

הגיוני לברר שאין הידבקויות א ליקוי אחר ברירית הרחם

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית