כאב חד בצד שמאל בחזה לאחר מאמץ קל מאוד

דיון מתוך פורום  לב האישה

22/04/2024 | 18:05 | מאת: אנונימית

אני בת 27. השתמשתי במטרפה ידנית וכצפוי התעייפה לי מעט היד אך בהמשך הרגשתי גם כאב חד/מכווץ בצד שמאל בחזה. עברה שעה ועדיין כואב לי בנשימה עמוקה, התכופפות או הימתחות ובכלל שינויי תנוחה. שכבתי לנוח ומיד לאחר השכיבה הכאב התחזק למספר שניות והרגשתי כמו זרמים לצוואר. ייתכן שזה נגרם כתוצאה מהמאמץ או אולי תנועה מאומצת? או שהדבר מסוכן? אני בלחץ

יתכן והדבר קשור חפעילות אך באופן וירטואלי לא יתן לשלול או לאשש דבר, אם הכאב נמשך אנא גשי להבדק

מנהל פורום לב האישה