אשמח מאוד למענה ממך.

דיון מתוך פורום  לב האישה

15/05/2024 | 22:11 | מאת: אלין

האם יכול להיות מקרים של 3-4 פעמים בחודש מצב של NSVT לצורך הענין 6-7 פעימות לאשה בת 45 כסימפטום כניסה לגיל מעבר ? אקו לב במאמץ תקין למעט דלק מזערי קל, טרופונין 11, צילום חזה תקין. בדיקות דם מלאות סך הכל תקינות הבעיה היא רק ה NSVT שבע פעימות שקורה 3 פעמים בחודש .... מלחיץ אותי קצת. אין הסטוריה משפחתית. אין כולסטרול. מדובר בבחורה רזה. לא מעשנת. ובכל זאת מקרה NSVT קצר שקורה בעיקר בזמני מחזור

ברמה הכקרונית פעימות מוקדמות יכולות להיות מוגברות על ידי שינויים הורמונאלים - בדכ פעימות עליתיות NSVT דורש בירור מלא ויעוץ קרידולוג מתחום האלקטרופיזיולוגיה

16/05/2024 | 07:28 | מאת: אלין

NSVT תמיד מעיד על דום לב קרב ובא ? גם אם הבירור המקיף יוצא תקין ?

מנהל פורום לב האישה