חוות דעת על תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

29/05/2024 | 21:48 | מאת: שרון

שלום!רציתי לשאול לגבי תוצאות הבדיקה של האימא שלי בת 61.הייתה תקופה שהיא התלוננה על החולשה חזקה,במיוחד בשעות הבוקר או ערב ואז הדופק היה סביב 47-48. בגלל זה היא נשלחה להולטר לב 34 שעות והינה התוצאות: מהירות מינמאלית-47 מהירות מקסימלית-100 מהירות ממוצעת-65 הפרעות קצב על חדריות APC'S: נצפו 13 APC'S בודדים נצפה זוג אחד APC'S לדוגמה שעה: נצפו אירועים של APC'S Triplet במהירות עד 134 לדוגמה שעה :1:48. סיכום:בשעות הערנות נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות מקסימלית 100 לדקה. אשמח לדעת מה דעתך על הבדיקה. תודה

בתוצאות הנל איני רוא ה ממצא מדאיג כמובן יש להמשיך בירור אצל הרופאים המטפלים

מנהל פורום לב האישה