החסרת פעימה ותוצאות א.ק.ג

דיון מתוך פורום  לב האישה

09/06/2024 | 22:25 | מאת: חני

שלום, אני חולת קורונה, לפני כמה ימים הרגשתי במשך שעה החסרות פעימה, כלומר דופק סדיר ופתאום פעימות שמתעכבות, גם מדדתי דופק במהלך האירוע וחשתי את זה גם בצוואר או בפרק כף היד. זה חזר על עצמו שעה ואז פתאום נעלם, לאחר מכן חולשה ועיפות קיצונית. חששתי מאוד ולכן נסעתי למיון שם עשו לי א.ק.ג 3 פעמים, הרופא אמר בסוף שיצא תקין אבל בסיכום רשומים כל מיני תוצאות שמדאיגות אותי מאוד. אני בת 34, בריאה בדאך כלל, לא היה לי חום באותה העת. בראשון כתוב: Unusual P axis, possible ectopic atrial rhythm. Left anterior fascicular block, T wave abnormality, consider interior ischemia. Abnormal ECG. בשני כתוב אותו הדבר ורק נוסף סעיף Anterior infarction, age undetermined. בפעם השלישית כתוב: Sinus rhythm has replaced ectopic atrial rhythm. Left anterior fascicular block is no longer present. Criteria for anterior infarct are no longer present. T wave inversion no longer evident in inferior leads. Nonspecific T wave abnormality no longer evident in anterior leads. ממה שזה כתוב כן נראה שנצפתה בעיה כלשהי...אז מה הסיבה שטעענו שהא.ק.ג יצא תקין ב3 הפעמים? האם עליי לבקש בדיקות נוספו

הקליניקה המתוארת אינה מטרידה וביכומו של דבר האקג תקין את האקג שלכאורה אינו תקין 0פענוח מכונה!!) יש לבקש לראות יחד עם הרופא המטפל

מנהל פורום לב האישה