משהו שנמשך שנתיים

דיון מתוך פורום  לב האישה

13/06/2024 | 12:19 | מאת: כנרת

שלום לך אני בת 44 וחצי מגיל 42 בערך פעם בחודש ששלוש פעמים זה נתפס בלופ רקורדר קורה מצב שנמשך שנתיים אצלי של NSVT חמש שש פעימות שתי שניות וזה קורה יומיים לפני מחזור חודשי, זה הכל, וזה קטע כזה שקורה לי כבר שנתיים לערך מגיל 42... היום אני בת 44 וחצי, עשיתי אקו לב במאמץ לפני 11 חודשים שיצא בסדר גמור למעט ICRBBB לא לוקחת תרופות קבועות. אין כולסטרול. אין הסטוריה. מלחיץ של פעם יש את זה לפני מחזור דווקא.. 5 - 6 פעימות לשתי שניות NSVT , מקרה אחד כזה פעם בחודש לפני מחזור חודשי וזה כבר שנתיים אצלי ככה. אשמח לדעתך. תודה רבה.

הפרעות קצב יכולות להתגבר סביב המחזור דיון על NSVT ומשמעותן יש לדון מול הקרידולוג/ית המטפלים

13/06/2024 | 12:32 | מאת: כנרת

שכחתי לציין שזה קורה פעם בחודש לשתי שניות וזה תמיד לפני מחזור... חוץ מהקטע הזה אין הפרעות קצב נוספות זה לא נעים שזה קורה זה מכניס לחרדה פעם אחרונה שזה קרה זה היה לפני חודש וזה קרה יומיים לפני המחזור שהגיע וזה הבהיל אותי מאוד נכנסתי מזה לחרדה כזה למרות שזה קורה לי פעם בחודש , לא ניתן להתרגל, והייתי לפני חודש עם לופ רקורדר שזה קרה והלופ הסתובב באוויר כי ישר קפצתי כזה והוא הסתובב באוויר לשתי שניות ויצא שזה זיהה NSVT שש פעימות למוקד של הלופ רקורדר.... בדרך כלל יש לי לחצי דם מאוד נמוכים.. 90 על 60 הכי גבוה 115 על 70.

מנהל פורום לב האישה